fredag, juni 23, 2006

Midsommar

Glad midsommar på er allihop.

Det spöregnar i Göteborg. Sweet. Precis som det ska vara när tvåtusentalsmänniskan ska danska kring den lövbeklädda kuken, äta sill, potatis och dricka ohemula mängder sprit.

Själv blir det ganska lugnt. Ett par "Brooklyn Lager" kommer allt slinka ner men jag har bara inte tid att vara baksjuk imorgon.

Ha en riktigt fin dag allihopa - så syns vi alldeles snart.

/mike

22 kommentarer:

Anonym sa...

Det samma till dig, dude!

Anonym sa...

Trevlig midsommar på dig oxå!

Anonym sa...

GLAD MIDSOMMAR!!
Hoppas det blir mysig i regnet.
Här ner har vi sol, bara så du vet;)

Anonym sa...

glad midis.

Vi på Kantarellen sa...

Jag vet inte om det hade varit en höjdare att dansa runt din k... :-)

Anonym sa...

Trevlig Midsommar

Nemo sa...

Mike i sitt dike? (läs försvenskat)

Cheer up! Det kunde vart värre - ett sönderblåst tält på Tylösand, med bortsöpen plånbok, fel människor i tältet och en fet husvagnsgranne som spelar Kicki o Dr Albans "Papaya Coconut (rapversionen)"

NU - 11:18 lyser solen i hängmattan

Emi sa...

Glad midsommar.

Anonym sa...

Glad midsommar, Mike.
Keep up the good work.

Anonym sa...

Här i Värmland (Luca) är det växelväder, ena stunden monsunregn, nästa sol..
Ska också ta det djävulskt piano idag, detta är amatörernas afton.

GLAD MIDSOMMAR allesammans...vilket jävla uttryck!
Vadå glad midsommar? Alla dagar ska ju vara glada, men i helyllelandet Sverige ska det alltid spritas så in i helvete så fort en fredag inte är en fredag utan lördag.

Anonym sa...

Hej och Glad Midsommar! Kikar med nöje in på din blogg titt som tätt. Och tag för att du inte skrev tjugohundra i inlägget, för jag får feberfrossa bara jag hör det uttrycket.

Anonym sa...

tag=tack

Oops

Anonym sa...

glad midsommar!

Anonym sa...

Glad midsommar från de åländska öarna där solen skiner!

/annica, din utpost i öst :)

Anonym sa...

Jag läser och tänker "Så smart det var av mig att resa norrut och till östkusten, till hemtrakterna och solen"! Ta med parrat och njut av era seder och traditioner.

anna k. sa...

Great. Ha en störtskön midsommar. Här i sthlm, går denna midsommar under namnet "black midsummer". Regnet öser ner och humöret är på topp.

Not. Men int´ska jag va pissig för det utan hälsar alla en go baksmälla!

mikebike sa...

adde, sara, flicka och pedro: tackar. hoppas eran var lika trevlig som min.

mamselamsen: va vaffan menar du med det;)

skena: heja hopas du hade det soft. jag fiarade midsommar med karin, helena och maria från min gamla klass. lenba var emed en stund också. det var faksitks skitkul. och jag är mer eller mindre nykter. en av de bästamidsommrarna på länge. minnsu du vår skräckfärd till smögen nä danne släppte ratten? shit vilka minnen..

nemo: hade du en bra m-sommar? min blev väldigt bra.

jaaan: ja men alla dagar är inte glada;) men jag fattar vad diu menar och jag hör dig,. jag är trött på att supa bort "högtider"

emma, ls o slomo: detsamma hoppas ni hade det fint. fan ni firar nog fortfarande;)

milda matilda: trvligt att du hittat hit di ghar jag inte sett till innan va?

annica: heeej... fan så du hänger hemma på åland nu? när kommer du tillbaks till gbg då? hoppas du har haft en finfin midsommar. hör av dig snart. och du... fan vad skönt att ha en utpost i öst;)

jenny: hahahah... ja fan vad du är smart. men tack parrat slapp vi till slut efter enm turbulent morgon. riktigt fedt väder blev det. nu sova. mmm

lantlivsanna: fan du är så trevlig som tillochmed önskar oss trevliga baksmällor;) ja du, det började med regn här men oj vad soligt det blev och jag har haft en sjukt bra midsommar i år.

hoppas det blev fint hos er med. vi hörs snart.

ha det bra alla
/en trött mike - som ska pensionärssova innan klockan en slagit ett på midsommarafton.

A sa...

Lugnt å fint var det här. Men fortfarande vaken, det kan inte vara bra. Katastrof om man skulle råka sova till kl. 17 imorgon och missa dagens händelse! Såg din gulliga kommentar hos LantlivsAnna! Du är ju för rar!! :) Kramar!

Nemo sa...

Mike; Min midsummer blev precis så stabil och lättjefull som jag hoppats...värre var då natten och dess drömmar - more to find right here: http://www.12steg.blogspot.com/

Let The Good Times Roll sa...

glad midsommar!

Anonym sa...

Jag hoppas gårdagen var till belåtenhet!
Själv är jag väg till midsommarfirande nummer två:) Strålande sol 25 grader varmt och en stuga i Stockholms skärgård bådar rätt gott!!
Kram!!

Anonym sa...

ey Mike! Du är så damn grym som svarar på alla kommentarer. fast jag har fortfarande inte hajjat hur man länkar till sin egen blogg på kommentarerna. haha.

Kram Sobie

(sobie.blogg.se);)