fredag, maj 22, 2009

Intimbilder av otäckaste slag

När jag hade tankat och skulle betala lite bensin igår morse såg jag en kvällspresslöpsedel basunera ut att någon nesligt nog lyckats komma över privata och intima bilder på Carola och Kicken. Jag blev mycket illa berörd.

Det är verkligen beklämmande att det finns sådana låglivsdrägg som för det första stjäl bilder där de där två amöborna är "intima" med varandra, och för det andra prånglar ut dem i massmedia så att vi andra tvingas skända våra näthinnor. Mina varningsklockor säger dock att det finns en stor möjlighet att det oheliga tagteamet står bakom spridningen helt själva, för att de är så fett sugna på få att gassa sig lite i tantblaskornas pinsamma strålkastarljus (igen).

Etter värre är ändock det faktum att Kicken (fy fan vad jag hatar hans äckliga smeknamn) har gängat Carola och vice versa. Kicken måste ju verkligen vara sjuk i huvudet. Att frivilligt lämna intresseanmälan om att bli buksvåger med Runar kräver en hjärna som slöats ner en bra bit under 70 i IQ. Och för att vända på steken så är väl nakenumgänge med Kicken ungefär lika attraktivt för en normalbegåvad människa som att frivilligt tillbringa en natt mellan satänglakanet och Mikkey Dee i hans fräsiga räserbilsvattensäng för korta män.

20 kommentarer:

Argamannen sa...

Äsch. Postade ju under helt fel inlägg. Kör en repris här så att ingen missar det hela:

Dagens tips: Gå in på Facebook och sök på "Bloggfrossa".

flyga sa...

Jag har inte hort talas om Kicken innan. Nar jag laste (innan jag kollade lanken) trodde jag att det var Kikki Danielssons nya smeknamn och att hon gangat det med Carola. Det vore nyheter det.

Medelklassman sa...

Vidrigt, från start till mål.

Markus Gisslén sa...

hahahaha jätteroligt!!!

Anjo sa...

Lyckligtvis är väl inte de här intima bilderna så värst avklädda?

Hade de varit sådana och jag sett dem - då hade jag stuckit ut mina ögon och hällt klipulver i hålorna.

Jo tjena sa...

Det är vidrigt.

Wagner sa...

Inte första gången kameran blir "stulen". Och se där, Se & Hör inblandade då med..


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article34226.ab

Vitriol sa...

Bleach, I need MORE BLEACH!

Thomas sa...

Bilderna på hennes 40-årsparty påstods väl vara stulna, för att sedan dyka upp hos någon skvallerblaska. Kan ha fel, men....

Kul blogg förövrigt.

mikebike sa...

Argamannen: hahaha fan vilken mäktigt namn, blogfrosch...

flyga: var glad för det ;) han är hungefär lika het som kicki och lika blonderad också.

30+: japp. it is.

gisslén: så uppenbart att de vill ha press. ingen är intresserad nog så de läcker bilder. så jävla pinsamt.

anjo: haha klipulver. väldigt målande bild. obehaglig men så sann.

jo tjena: javisst är det. så jävla stört att de hittat varandra.

wagner: haha ja det är fan sant. jag minns det där. lustigt att försöka sig på samma trick igen, med samma tidning. om det inte är så att alla är med på det. carola måste ha en ofördelaktigt hög försäkringspremie.

vitriol: you said it man :)

tomas: tack tack!

Martin sa...

Till och börja med som alltid mannen, tack för din härliga syn på dagens om inte scheva så i alla fall inte helt stadiga sammhälle vi lever, eller tja existerar i!

Det enda jag tycker man kan till lägga som också var min spontana rekation, är att vi i svergie är en blek kopia av skvalrens huvudstad "den heliga veden".
Jag menar en kyss bild? seriöst, om dom med kyss bilde inte menar grovttonårshångel (så fick man den bilden på nätthinna, mardrömar i natt oxå då) så vadå en kyss bild hur mer B,C,D äh vetta fan E kändis kan man bli? hade dom därimot blivit av med en hemma inspelad film där dom leker fula gubben och den lilla oskyldiga katolska skolflickan ( vem som är vem där är väll kanske inte riktigt klart), då kan dom väll få gnälla? men kom igen en kyss bild, hur stor brist i världen tyckte tidningarna igentligen att det var den dagen? Sjukt!

. sa...

Visste ni att Carola blev intimerad av självaste Dragan "Jokso" (juggemaffian som blev mulad på solvalla)? Hon verkar ha en svaghet för farliga män. Förstår dock inte hur farlig kicken kan vara. Ser kristliga Carol hans nitbälten som lite stanistiska tro? Eller vad det det dära skejtarprogrammet på is som fick henne på fall?

Joline sa...

Nog är de läskiga allt. Hellre singel för evigt än att tvingas nöja sig med en avdankad långhårig Kicken.

Fisken sa...

GUD-VAD-SKÖNT!!! Jag trodde att jag var ensam om att tycka att Carola var motbjudande. Jag var 4 sekunder ifrån att skriva till Malena och fråga om jag var normal! Tack!

Anonym sa...

Som av en händelse hade Kickens "band" releasefest för sitt nya album dagen innan Aftonbladet skrev om de "intima" bilderna. Är det bara en slump?

Anonym sa...

Det luktar, eller snartare stinker, PRtrick.

-Luca

Anonym sa...

Förmodligen så var nog både Carola och Kicken lika förvånade som den övriga befolkningen över att de faktiskt kunde tända på varandra, och likt synen av ett plötsligt uppdykande UFO så såg de sig nog tvingade att ta tillfället i akt genom att snabbt och digitalt föreviga den ofattbara penetrationen.

el Guapo sa...

Carola är fan råmäktig.

mikebike sa...

martin: tack själv.

artistic: haha ja faktiskt. jag läste nyss svensk maffia och där gick de igenom hela grejen med jokso. fan vad carola har kommit undan lätt med allt.

joline: haha ja eller carola för den delen.

fisken: haha visst. vilken planet har du bott på. Det är väl nästan mer pk att ogilla henne än tvärtom :)

anonym: japp. slump. för vilken gång i ordningn vet man ej :)

luca: mmm. ful-pr.

siamnilsson: brrr!

el guapo: klart du tycker:)

Marlene sa...

HA HA HA!